Terugblik en Vooruitblik 2022 – 2023

All-in Werkgeversprijs Rivierenland

In de zomer van 2022 reikten de wethouders van de gemeentes in de regio Rivierenland de All-in Werkgeversprijzen uit aan een ondernemer in hun gemeente. De All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2022 is voor werkgevers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie. De jury heeft op basis van motivatie en ambassadeurschap de genomineerde werkgevers beoordeeld en per gemeente een winnaar gekozen.

De winnaars zijn werkgevers die creatief meedenken en draagvlak creëren binnen de organisatie. Zij geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Zij zorgen ervoor dat deze medewerkers participeren in de maatschappij en bieden hen duurzaam werk. De winnaars zijn dus alle goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. Door hun motivatie inspireren zij hopelijk ook andere werkgevers in Rivierenland.

Nieuw vanaf 2022 de All-in werkgeversprijs Pro

Vanaf dit jaar wordt er ook een prijs toegekend aan een bedrijf dat jongeren uit het Praktijkonderwijs (PrO) en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) een kans geeft op een (betaalde) stage en werk. Zo worden volgens de jury ook andere werkgevers geïnspireerd en gestimuleerd  om deze doelgroep kansen te geven.

Vooruitblik 2023:

Ook in 2023 is de intentie dat de uitreiking van deze prijs gaat plaatsvinden. Wanneer mogelijk, wordt dit zoals eerdere jaren gecombineerd met de landelijke door VNO-NCW georganiseerde ‘Maand van de duizend voorbeelden’.

Benieuwd wie de winnaars van 2022 zijn?