Leernetwerk Banenafspraak van start

sep 26, 2016 | Nieuws

Wilt u uw kennis en of vragen over de Wet Banenafspraak delen met collega’s van gemeenten, provincies en waterschappen? Dat kan. Vanaf september starten we met een leernetwerk Banenafspraak. Per provincie organiseren we vier bijeenkomsten.

 

Het leernetwerk is een gezamenlijk initiatief van de VNG, het IPO en het A&O fonds Waterschappen.

Opzet leernetwerken

Doel van de leernetwerken is om met collega’s kennis te delen over de Wet Banenafspraak. Het gaat hierbij om feitelijke kennis, maar zeker ook om het delen van aanpakken en ervaringen.

De eerste bijeenkomst gaat over het leerdoel van de bijeenkomsten, het delen en beantwoorden van de eerste vragen en het bepalen van de agenda voor de  volgende bijeenkomsten.

Vervolgbijeenkomsten

Voor de vervolgbijeenkomsten kunnen gasten uitgenodigd worden om vraagstukken toe te lichten. Denk hierbij aan deskundigen van het UWV, Cedris/ SBCM (SW organisatie) of het werkgeversservicepunt( WSP) uit uw directe omgeving.

Aanmelden

U bent vrij om deel te nemen aan één van de leernetwerken (het hoeft dus niet persé uw eigen provincie te zijn). Wel graag aanmelden zodat we rekening kunnen houden met uw komst. Deelname is kosteloos.