CVJO organiseert starters event ‘Dare 2 Start’ voor ZZP’ers.

okt 25, 2016 | Nieuws

Ben jij een startend ondernemer (<5 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel) of ben jij jezelf aan het oriënteren om als ZZP’er aan de slag te gaan en heb je behoefte aan praktische tips en ondersteuning?

DARE 2 START!

Op vrijdag 28 oktober organiseert CVJO Rivierenland ‘DARE 2 START’. Tijdens dit event maak je onder andere kennis met het gratis (starters) ondernemerspakket van CVJO.

Coaches en partners van CVJO Rivierenland staan voor jou klaar om vragen te beantwoorden en je praktische tips te geven voor je onderneming. Ook zullen de ondernemers aanwezig zijn die al reeds gebruik maken van het ondernemerspakket.

CVJO RIVIERENLAND

CVJO Rivierenland is dé broedplaats voor (startende) ondernemers in Tiel. Naast het ontwikkelen van bedrijfs ideeën helpt CVJO, ondernemers een stevige basis te leggen voor hun eigen bedrijf.

Door coaching, advies en door in contact te komen met andere ondernemers ontwikkeld de ondernemer zich twee keer zo snel.

CVJO Rivierenland heeft samen met hun founding- en kennis partners (Bierman advocaten, Provincie Gelderland, Rabobank, Dia Nuevo en RW-POA Rivierenland) het gratis (starters) ondernemerspakket ontwikkeld en kan daarom kosteloos aangeboden worden.

Het (starters) ondernemerspakket geeft de ondernemer de mogelijkheid om in korte tijd zijn of haar bedrijf vorm te geven.

Gratis ondernemerspakket

Het gratis ondernemerspakket bestaat uit 20 producten en diensten die je helpen je bedrijf op de kaart te zetten. Van het vormgeven van een logo, huisstijl en website met een jaar lang gratis hosting tot trainingen boekhouden en ondersteuning in het schrijven van een business plan, het ondernemerspakket van CVJO geeft de pré-starter, starter en zelfstandig professional de mogelijkheid zijn of haar onderneming te laten accelereren.

Wat?

Dare 2 Start – CVJO Rivierenland

Wanneer?

Vrijdag 28 oktober

 

Voor wie?

Voor iedereen die wil starten al ZZP’er

– schilder

– coach

– illustrator

– stylist

– etc.

Tijd?

9.00 uur tot 13.00 uur

CVJO Rivierenland, Kleibergsestraat 7, Tiel

Meer weten over het CVJO Rivierenland?

Volg het CVJO Rivierenland via Facebook.