CVJO biedt (startende) ondernemers praktische ondersteuning met een gratis ondernemerspakket.

sep 5, 2016 | Nieuws

Ben jij een (startend) ondernemer en heb je behoefte aan praktische ondersteuning? CVJO Rivierenland heeft samen met hun founding- en kennis partners een (starters) ondernemerspakket ontwikkeld.

CVJO Rivierenland

CVJO Rivierenland is dé broedplaats voor (startende) ondernemers in Tiel. Naast het ontwikkelen van bedrijfs ideeën helpt CVJO ondernemers een stevige basis te leggen voor hun eigen bedrijf.

Door coaching, advies en door in contact te komen met andere ondernemers ontwikkeld de ondernemer zich twee keer zo snel.

‘Wij zijn nu ongeveer 1 jaar actief in Tiel en kwamen erachter dat zowel startende- en ondernemers die al wat langer bezig zijn, behoefte hebben aan praktische ondersteuning op verschillende vlakken’ zegt aanjager Stefan Haaksman.

Ondernemerspakket

‘Ons ondernemerspakket geeft de (startend) ondernemer de mogelijkheid om in korte tijd zijn of haar bedrijf vorm te geven’. ‘Dit ondernemerspakket is in samenwerking met onze founding- en kennis partners ontwikkeld en daarom kunnen wij deze kostenloos aanbieden’.

Van het vormgeven van een logo, huisstijl en website met een jaar lang gratis hosting tot trainingen boekhouden en ondersteuning in het schrijven van een business plan, het ondernemerspakket van CVJO geeft de pré-starter, starter en zelfstandig professional de mogelijkheid zijn of haar onderneming te laten accelereren.

Gratis

Het ondernemerspakket krijg je gratis bij een fulltime lidmaatschap (€185,- per maand) bij CVJO Rivierenland. Het (starters) ondernemerspakket bestaat uit 20 diensten en producten waarvan de ondernemer er 4 gratis mag kiezen. Dit pakket representeert al snel een waarde van €2.000,- wat je nu kunt besparen op start kosten van je onderneming!

 

Wil je meer weten over het (starters) ondernemerspakket of ondervinden wat CVJO Rivierenland voor jou kan betekenen? Kijk op onze Facebook pagina.

 

Of meld je aan voor een gratis sparringsuurtje. CVJO Rivierenland is gevestigd op de Kleibergsestraat 7 in Tiel.