Werkgeversbenadering

Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen in de regio Rivierenland. In een netwerk van organisaties werkt Werkzaak samen om de arbeidsmarktregio optimaal te bedienen. De visie van Werkzaak Rivierenland is: Talent werkt voor Rivierenland. Meer mensen aan het werk, op basis van hun kwaliteiten, daar zet Werkzaak Rivierenland zich voor in.

Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving of maakte het misschien wel zelf mee; pech of tegenslag  waardoor werken tijdelijk niet meer gaat. Wie dat meemaakte weet dat je in zo’n situatie een kans nodig hebt.

 

  • Een kans om te laten zien wat je talent is.
  • Een kans om weer mee te doen in de maatschappij.

De kans is wederkerig. Het is ook een kans voor u als werkgever om een onverwacht talent te ontdekken en de toegevoegde waarde voor uw bedrijf te ervaren. De bedrijfsfilm van Werkzaak Rivierenland laat zien waarom talenten een kans verdienen en brengt prachtig in beeld hoe zinvol het kan zijn om voorbij het eerste oordeel naar iemand te kijken.

Wie dat kan heeft de mogelijkheid om zijn personeelstekort aan te vullen met onontdekte talenten. Bovendien is een medewerker via Werkzaak, extra gemotiveerd en bewust van zijn talent: ondanks of juist dankzij pech of tegenslag. Ons talent werkt graag voor u.

Bekijk de film of ga voor meer informatie over de werkgeversbenadering van Werkzaak Rivierenland naar hun website.