Nieuwe website RW-POA Rivierenland

jan 4, 2024 | Nieuws

De RW-POA website ondergaat op dit moment een flinke make-over. Het RW-POA team werkt samen met jonge ondernemers uit de regio en studenten van het ROC Rivor aan het creëren van een frisse en gebruiksvriendelijke webpagina. Met name de drie sporen vanuit de herijkte Strategische Agenda 2024-2025 Onderwijs en Arbeidsmarkt zullen een prominentere rol krijgen op de website.

‘We vinden het belangrijk dat het in één oogopslag duidelijk is aan welke thema’s op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt wij werken. De nieuwe website bevat veel kleur, waarbij de drie sporen: beschikbaar talent, wendbaar talent en inclusief talent, er mooi in het oranje uitspringen’, aldus Lisa Fris, projectmedewerker bij RW-POA.

De kleuren gebruikt in de vormgeving van de website zijn afgeleid van de zes ringen in het RW-POA logo. Deze kleuren vertegenwoordigen de basiskleuren van alle partners binnen het bestuurlijke netwerk RW-POA. Grafisch ontwerper Rozelie Haaksman heeft met haar creatieve vindingrijkheid de vormgeving van de website ontworpen, wat heeft geleid tot een mooie representatie van het bestuurlijke netwerk.

Een vernieuwing van de website wil niet zeggen dat er ook aan de inhoud is gesleuteld. Integendeel, de projecten, gefaciliteerd vanuit RW-POA, blijven beschreven op de website. Wel worden er een aantal inhoudelijke pagina’s toegevoegd. Vanuit de herijkte Strategische Agenda 2024-2025 zijn er een aantal projecten die vanaf januari 2024 zullen starten, deze projecten zullen beschreven worden op de website. Ook zal de nieuwe website een uitgebreider inzicht bieden in de verschillende samenwerkingsverbanden van RW-POA. Zo wordt er een vollediger beeld weergegeven wat RW-POA precies doet en met wie er wordt samengewerkt.

Eind januari 2024 zal de nieuwe RW-POA website gelanceerd worden. We kijken ernaar uit om u allen uit te nodigen om onze verbeterde website te verkennen en te ervaren!