‘Open de deuren voor inclusie’

Hoe houden we de deuren open voor inclusie? In dit speciale tijdschrift blikken we terug op de week van de 1000 voorbeelden en zoeken we het antwoord. Vragen over inclusief werkgeverschap? Neem contact op met uw accountmanager van Werkzaak Rivierenland. Bel 0800 9375 000 of stuur een mail naar werkgevers@werkzaakrivierenland.nl

Uitreiking All-in Werkgeversprijs 2020

Gezien de ontwikkelingen en voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus is eerder dit jaar besloten om de Dag van de 1000 voorbeelden, die in maart 2020 stond gepland, en daarmee dus ook de uitreiking van de All-in Werkgeversprijs 2020 uit te stellen. In de zomer is door de landelijke organisatie besloten om een ‘Digitale week van de 1000 voorbeelden’ te organiseren. Dit aangezien de huidige ontwikkelingen het helaas nog niet toelaten om in een fysieke vorm uitvoering te geven hieraan.
Deze digitale week vindt plaats in de week van 26 oktober tot en met 30 oktober 2020. Ook in Rivierenland doen we hier natuurlijk graag aan mee. De winnaars van de All-in Werkgeversprijs 2020 worden in die week digitaal gefeliciteerd en in het zonnetje gezet! De winnaars hebben namelijk laten zien dat zij creatief meedenken en creëren draagvlak binnen de organisatie voor inclusief werkgeverschap.
Ze geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij. De winnaars zijn alle goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. Door hun motivatie inspireren zij hopelijk ook andere werkgevers in Rivierenland!

Bekijk hier de winnaars van de All-in Werkgeversprijs 2020 en de felicitatie van de wethouder van de betreffende gemeente.

De winnaars All-in Werkgeversprijs 2020:

Wie waren de winnaars van de All-in werkgevers 2019?

 

Gemeente Buren | Stichting Zorgcentra de Betuwe

Gemeente Culemborg | Gispen

Gemeente Maasdriel | Boon’s Markt

Gemeente Neder-Betuwe | Boomkwekerij ‘Letteland’

Gemeente Tiel | Waterschap Rivierenland

Gemeente West Betuwe | Hermeta

Gemeente West Maas en Waal | H&S Coldstores

 

Gemeente Zaltbommel | Mainfreight

Wethouder Zondag heeft middels een persoonlijk bericht zijn felicitaties aan Mainfreight overgebracht.

De genomineerde bedrijven!

Vlogs

Wie waren de winnaars van de All-in werkgevers 2019?