Zomeractie Banenafspraak leidt tot prima resultaten

okt 11, 2017 | Nieuws

Samenwerking Werkzaak Rivierenland en VNO-NCW Midden werpt vruchten af

Werkzaak Rivierenland heeft afgelopen zomer een gerichte actie uitgevoerd in nauwe samenwerking met VNO NCW Midden. Accountmanagers van Werkzaak brachten in hun contacten met werkgevers speciaal de Banenafspraak onder de aandacht en gingen in op de voordelen die deze regeling biedt voor werkgevers.

 

Resultaten

In de zomerperiode zijn er 91 extra werkgevers in Rivierenland bezocht. De meerderheid, 73 werkgevers, zijn voor het eerst benaderd door Werkzaak.

Deze extra aandacht heeft 13 plaatsingen van talenten opgeleverd waarvan 9 bij nieuwe werkgevers.​ Daarnaast zijn er verschillende offertes uitgebracht voor bijvoorbeeld de schoonmaak dienstverlening van Werkzaak via Speciaal Facilitair en voor groepsplaatsingen.

Naast de opgevulde vacatures is de brede dienstverlening van Werkzaak regelmatig aan bod gekomen tijdens de bezoeken. De gesprekken leverden voor veel werkgevers extra informatie op en gaven nieuwe inzichten en perspectieven op de banenafspraak.

Meer weten?

Wilt u ook ervaren wat Werkzaak voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website voor informatie.

De arbeidsmarktregio Rivierenland doet het heel goed en behoort tot de beste regio’s van Nederland, met betrekking tot invulling van de Banenafspraak!

Lees de meest recente Regionale Trendrapportage Banenafspraak