WerkWeek – Training netwerken voor jongeren in Rivierenland!

feb 3, 2017 | Nieuws

In de week van 13 tot en met 17 februari 2017 organiseren alle arbeidsmarktregio’s in Nederland samen met het ‘Team Aanpak Jeugdwerkloosheid’ de WerkWeek. In heel Nederland vinden dan evenementen plaats waar jongeren en professionals en/of werkgevers elkaar ontmoeten om de match op werk of op stage te maken of de mogelijkheden op een match te vergroten door het organiseren van bijvoorbeeld trainingen.

In Rivierenland wordt in het kader van deze week een ‘netwerktraining’ georganiseerd voor ‘jonge werkzoekenden’.

Netwerken is de nummer 1 manier om werk te vinden!  In deze training leer je hoe belangrijk het netwerken is bij het zoeken naar en vinden van werk. Hoe je effectief gebruik kunt maken van je contacten en netwerken en hoe je je netwerk kan uitbreiden en kan inzetten voor het krijgen van die droombaan.

 

Ben je een jonge werkzoekende woonachtig in Regio Rivierenland en lijkt het je leuk om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

Schrijf je dan nu snel in de netwerktraining op maandag 13 februari van 9.00 – 12.00 uur. De training wordt gehouden op het training- en vergadercentrum van de gemeente Tiel aan de Ambtmanstraat 13 in Tiel.

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar; bedrijfsbureautiel@uwv.nl met vermelding van je naam en burgerservicenummer.

Let op! Er zijn maar 16 plekken beschikbaar dus weer er snel bij!

 

Meer informatie over de werkweek- Training netwerken voor jongeren in Rivierenland.