Welke route werkt voor jou? RivierenlandWerkt ‘on tour’ in gemeentes.

mei 25, 2023 | Nieuws

In mei en juni trekt het team van RivierenlandWerkt de regio in om in gesprek te gaan met inwoners over werk en opleiding. Alle gemeentes worden bezocht. Het team heeft daarvoor de beschikking over een authentieke VW bus uit 1967. Een échte eyecatcher, zo bleek tijdens de primeur in Beneden-Leeuwen, vorige week. Veel bekijks, leuke gesprekken en goede contacten over werk, opleiding en zelfstandig ondernemerschap. Opvallend veel mensen bleken het RMT RivierenlandWerkt te kennen van social media.

Dat is op zich begrijpelijk omdat de ‘on tour’ campagne breed gecommuniceerd wordt, via Facebook, Instagram LinkedIn, de lokale huis-aan-huis bladen, persberichten en via posters in bushokjes.

Er is een speciale actiepagina op de website  www.rivierenlandwerkt.nu/on-tour met sprekende voorbeelden uit onze regio waar belangstellenden contact kunnen leggen met de adviseurs van ons RMT RivierenlandWerkt.

U kunt het team ontmoeten in de volgende gemeentes:

  • 26 mei West-Betuwe op de vrijdagmarkt in Geldermalsen
  • 6 juni Culemborg op de dinsdagmarkt
  • 14 juni Neder-Betuwe tijdens de Speeddates in het Laanboomhuis in Opheusden
  • 21 juni Maasdriel bij de bibliotheek
  • 28 juni Zaltbommel bij de bibliotheek

Mocht u mensen kennen die op zoek zijn naar werk, een opleiding of gewoon eens een oriënterend gesprek willen? De adviseurs van RivierenlandWerkt staan klaar voor hulp en ondersteuning.

Kijk op www.rivierenlandwerkt.nu of bel direct met  085 1100 909.