Uitnodiging “VMBO-ers van NU, WERKNEMERS van de TOEKOMST”

feb 27, 2017 | Nieuws

Doel bijeenkomst

Ondernemers in Tiel, leden van Hart van Tiel, maken kennis met huidige beroepscollege, de leverancier van de toekomstige mbo vakmensen voor regio Rivierenland.

Goed opgeleide vakmensen in verschillende richtingen zijn de komende jaren nodig op de lokale en regionale arbeidsmarkt. Een goede aansluiting en samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven is hiervoor een belangrijke voorwaarde. Elkaar kennen is een startpunt! In de regio worden tal van initiatieven ontwikkeld in de samenwerking tussen de drie O’s. Onderwijs, ondernemers en overheid. Het Lingecollege wil hier met het beroepscollege een prominente bijdrage aan leveren.

In de regio is RSG Lingecollege een sterk merk voor het beroepsonderwijs. Op ons beroepscollege is “leren door doen” en “leren in de praktijk” kenmerkend. Wij laten de ondernemers in een lezing door Saskia Souverijn ervaren wat een sterke merkpositionering voor een bedrijf (en een school) betekent.

Datum: 14 maart 2017

Tijdstip: 15.30 – 18.00 uur

Locatie: RSG Lingecollege, Teisterbantlaan 2 te Tiel

Programma:

15.30 – 15.45 Inloop met koffie en thee

15.45 – 16.30 Interactieve inleiding door mevrouw Saskia Souverijn van Business Openers.

Mevrouw Souverijn is afgestudeerd master of brand management en heeft jarenlange ervaring in dit vakgebied. Eerder was zij werkzaam als brandmanager bij Unicef, ABN, ING. Ze geeft praktisch inzicht en inspiratie in wat branding en merkpositionering voor diverse organisaties (profit en non-profit) kan betekenen.

16.30 – 17.30 Ontmoeting met docenten en leerlingen op de vakwerkpleinen van het Lingecollege. Zij zullen de betekenis van “leren door doen” en “leren in de praktijk” aan u laten zien om samen met u na te gaan wat het Lingecollege en de Tielse ondernemers voor elkaar kunnen betekenen.

17.30 – 18.00 Informele afsluiting met hapje en drankje.

Door een e-mail te sturen naar gln@rsglingecollege.nl kunt u zich opgeven voor het bijwonen van VMBO-ers van NU, WERKNEMERS van de TOEKOMST.