Strategische agenda

De partners van RW-POA werken samen aan het realiseren van een inclusief Rivierenland en de verbetering van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Dit doen we langs de lijnen van een strategische agenda onderwijs en arbeidsmarkt (2024-2025). Hier wordt concreet uitvoering aan gegeven via het uitvoeringsplan. Het is onze ambitie om te werken aan het verminderen van de mismatch op de regionale arbeidsmarkt.

We stimuleren en maken mogelijk dat alle inwoners hun talenten kunnen inzetten en (door)ontwikkelen. Dit doen we passend bij de huidige en toekomstige regionale economische vraag en bijdragend aan de realisatie van de maatschappelijke opgaven.

Om deze ambitie te realiseren werken we langs 3 sporen: beschikbaarheid van talent, wendbaarheid & behoud van talent en inclusief talent.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met:

  • Nicole Nicole Stevens-Westerterp
  • Programmamanager RW-POA Rivierenland
  • westerterp@rwpoa.nl 
  • 06 53 64 50 82

Laatste nieuws uit de regio

Nieuwe website RW-POA Rivierenland

Nieuwe website RW-POA Rivierenland

De RW-POA website ondergaat op dit moment een flinke make-over. Het RW-POA team werkt samen met jonge ondernemers uit de regio en studenten van het ROC Rivor aan het creëren van een frisse en gebruiksvriendelijke webpagina. Met name de drie sporen vanuit de herijkte...

Techniekdag Rivierenland bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg

Techniekdag Rivierenland bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg

Zaterdag 25 mei 2024 is de Techniekdag Rivierenland bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg. De werkgroep Techniekdag onthulde onlangs de locatie op het terrein van deze organisatie.  ‘’Ik ben enorm trots dat Van Dillen Bouwgroep de Techniekdag aankomend jaar op eigen...

RW-POA Rivierenland

Burgemeester van Lidth de Jeudelaan 3

Postbus 137 | Tiel

info@rwpoa.nl

RW-POA Rivierenland

Burgemeester van Lidth de Jeudelaan 3

4001 VK Tiel | Postbus 137

4000 AC Tiel

info@rw-poarivierenland.nl