Rivierenland geeft eerste transitievoucher uit!

jul 28, 2021 | Nieuws

De eerste inwoner in Rivierenland heeft begin juli een transitievoucher van €1000,- ontvangen. Deze gift wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en uitgegeven via Leerwerkloket Rivierenland.

Een zelfstandig werkende pedicure in nood vanwege de gevolgen van corona is nu gestart met de opleiding medisch pedicure. “Voetproblemen worden steeds complexer onder andere omdat er meer mensen gezondheidsklachten zoals reuma en diabetes hebben. Dit maakt dat veel klanten nu en in de toekomst gebruik maken van een medisch pedicure. Door deze transitievoucher kan ik nieuwe technieken leren zodat ik mijn klantenbestand kan uitbreiden wat dat is nodig voor mij om mijn bedrijf te kunnen voortzetten.”

Liesbeth Ormel; Adviseur Leerwerkloket: “Het is erg leuk om een stimulans te geven aan iemand zijn ontwikkeling. Nog leuker is dat iemand vanuit eigen motivatie een opleiding zoekt. We zijn als Leerwerkloket erg blij dat we deze voucher mogen uitgeven.”

De transitievoucher

Deze voucher is een gift ter waarde van maximaal €1000,- die beschikbaar is voor de inwoners van Rivierenland. Het is een extra hulpmiddel wanneer je werkloos dreigt te worden of in nood bent omdat je minder opdrachten hebt. Je kunt een zelfgekozen opleiding volgen die je verder helpt richting de toekomst.

Kijk op https://rivierenland.lerenenwerken.nl/ voor meer informatie.