Foto: Marcel van der Ham; Dean Business School Nederland, Veronique Stevens; Regionaal Werkbedrijf Rivierenland, Henk Bolt; Rabobank West Betuwe.

Regionale Leergang Ondernemen met Impact

jan 15, 2020 | Nieuws

Regionaal Werkbedrijf Rivierenland organiseert, in samenwerking met de Business School Nederland en Rabobank West-Betuwe: Regionale Leergang Ondernemen met Impact.

Er zijn ondernemers die een grotere positieve impact op hun omgeving willen maken. Bijvoorbeeld op sociaal gebied of op circulair gebied, maar niet goed weten hoe ze dit kunnen aanpakken. Deze “hands on” leergang helpt hierbij.

Na acht bijeenkomsten:

  • Zijn de ondernemers geïnspireerd door ondernemers die hen voorgingen.
  • Hebben de ondernemers hun (regionale) netwerk uitgebreid met ondernemers met dezelfde sociale en/of circulaire ambities.
  • Hebben de ondernemers hun plan van aanpak voor hun initiatief verder uitgewerkt met behulp van diverse instrumenten (ontwerp, financieel, meetbaarheid, storytelling) en zijn ze klaar om het plan uit te rollen.
  • Krijgen de ondernemers de kans om hun initiatief te pitchen voor een professionele jury en maken ze kans op een inspirerende prijs: Een workshop op maat van STUDIO.WHY.

Doelgroep: Ondernemers uit de regio Rivierenland die willen starten met sociaal of circulair ondernemen, of hun initiatief verder willen uitbouwen.

Start: Dinsdag 17 maart 2020

Kosten: € 995,- (BTW-vrij) inclusief koffie/thee en broodjes.

Programma en aanmelden: https://www.bsn.nl/regionale-leergang-ondernemen-met-impact/

Aanmelden voor 1 maart 2020!

Foto: Marcel van der Ham; Dean Business School Nederland, Veronique Stevens; Regionaal Werkbedrijf Rivierenland, Henk Bolt; Rabobank West Betuwe.