Opening nieuw aanvraagtijdvak SLIM voor individuele mkb-ondernemingen

aug 31, 2023 | Nieuws

Op 1 september 2023 start een nieuw aanvraagtijdvak SLIM voor individuele mkb-ondernemingen. Het aanvraagtijdvak loopt van vrijdag 1 september 2023 09:00 uur tot en met donderdag 28 september 2023 17:00 uur.

De manier waarop we werken verandert. Ook in het mkb. Voor een werkgever is het daarom heel belangrijk dat de werknemers en het bedrijf zich blijven ontwikkelen, en daarmee de wendbaarheid en kansen voor organisatie en personeel vergroten en toekomstbestendig maken. De overheid helpt hierbij met een subsidieregeling speciaal voor het mkb: de SLIM-regeling.

Per aanvrager kunt u in het aanvraagtijdvak maximaal één subsidieaanvraag indienen. De behandelvolgorde van de aanvragen wordt bepaald door middel van een loting. U dient zich vooraf te registreren.

Met ingang van 1 september 2023 wordt de SLIM-regeling op een paar punten gewijzigd. De belangrijkste wijzigingen vindt u in dit nieuwsbericht.

Belangrijk om te weten, is dat alleen volledige aanvragen in behandeling worden genomen. U kunt hier nog meer informatie vinden over de vereisten voor een volledige aanvraag.