Online Banenmarkt Rivierenland

sep 16, 2021 | Nieuws

Eenvoudig op zoek naar medewerkers? Op dinsdag 5 oktober van 10.00 tot 13.00 uur is er weer een Online Banenmarkt Rivierenland. En voorafgaand aan deze editie hebben we een gratis online presentatie over welke financiële regelingen er zijn om je medewerkers op te leiden en hoe je deze kunt combineren. Doe er je voordeel mee!

Reserveer deze data in je agenda:

Online banenmarkt via LinkedIn: Dinsdag 5 oktober van 10 – 13 uur

Gratis online presentatie: Maandag 4 oktober van 15.30 – 16.00 uur

Meer over de presentatie op maandag 4 oktober: financiële hulp bij opleiden van medewerkers

Investeren in opleiden van medewerkers kost geld. Er zijn verschillende regelingen waardoor je, als werkgever, een tegemoetkoming kunt krijgen in de kosten. En je kunt regelingen combineren. Dit wordt financial engineering genoemd. Op 4 oktober organiseert het Leerwerkloket Rivierenland met de samenwerkende partners Werkzaak Rivierenland en UWV een online bijeenkomst. Tijdens deze online bijeenkomst informeren we je over wat financial engineering inhoudt, wat de basisbeginselen zijn en hoe het Leerwerkloket Rivierenland je hierbij ondersteunt.

Meld je hier aan voor de online presentatie

Geen tijd om het webinar te volgen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.

Bel vandaag nog 06 – 468 52 234 of stuur een mail naar rivierenland@leerwerkloket.nl

Meer over de Online Banenmarkt Rivierenland op dinsdag 5 oktober tussen 10.00 – 13.00 uur

Via de Linkedin-groep ‘Online Banenmarkt Rivierenland’ kom je op een laagdrempelige manier in contact met werkzoekenden uit de regio.

Het werkt zo:

  • Als lid van deze groep kun je online vacatures en oproepen delen, waarop werkzoekenden direct kunnen reageren. Je kunt vacatures op verschillende niveaus aanbieden.
  • Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de werkzoekenden via LinkedIn. Dit hoeft dus niet via Werkzaak of UWV.
  • Onze adviseurs kijken mee met de geplaatste vacatures. Wanneer wij een geschikte kandidaat voor je vinden, attenderen wij je hierop.

Hoe aanmelden?

Aanmelden is eenvoudig. Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt en log in op LinkedIn. In de zoekbalk zoek je op: ‘Online Banenmarkt Rivierenland’. Of meld je aan via deze link. Klik vervolgens op ‘lid worden’. Let op: delen van de vacature(s) kan op de dag van de online Banenmarkt vanaf 10.00 uur doorlopend tot 13.00 uur.

Wat doe je op 5 oktober?

  • Ga tussen 10.00- 13.00 uur naar de groep Online Banenmarkt Rivierenland op LinkedIn en schrijf of plak een korte, duidelijke en wervende vacaturetekst.
  • Denk aan de functietitel, om welke werkzaamheden het vooral gaat, functie-eisen, uren, standplaats en eventuele bijzonderheden.
  • Plaats onderaan hashtags om de vindbaarheid van je post te verbeteren. Bijvoorbeeld #vacature #functienaam #parttime #mbo #techniek
  • Geef aan hoe werkzoekenden contact met je op kunnen opnemen.
  • Verwijs voor extra informatie naar (de vacature op) de website van je organisatie/ bedrijf.
  • Voeg eventueel de volledige vacaturetekst toe via het document-icoontje.
  • Ook leuk: een kort filmpje dat een indruk geeft van de werkzaamheden of de sfeer in je bedrijf.

Klaar? Klik op ‘Plaatsen’ om je vacature te delen. Deelnemers aan de Online Banenmarkt kunnen nu reageren.