Kunstcongres met perspectief biedt op 6 februari 2017 een podium voor creatieven

dec 16, 2016 | Nieuws

Maandag 6 februari 2017 is het Kunstcongres met perspectief – regio Oost in Rozet in Arnhem het podium voor creatieven met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken en wonen in Overijssel en Gelderland. UWV biedt samen met gemeenten, kunst- en onderwijsinstellingen in de regio een inspirerende dag die in het teken staat van talentontwikkeling en expositie.

Kunstenaars uit regio Rivierenland welkom!

Spreek of ken je mensen / klanten met een arbeidsbeperking in de regio Rivierenland die beeldende kunst maken? Dan kun je hen attenderen op de mogelijkheid om deel te nemen aan het Kunstcongres met perspectief. Het podium voor creatieven met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken. Dus voor kunstzinnige Wajong-, WIA- en WAO-uitkeringsgerechtigden en personen die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak.

Dagprogramma & expositie

Tijdens de dag gaan de deelnemers nauw samenwerken met kunstprofessionals (buddy’s – sparringpartners) die meedenken in talentontwikkeling. Daarnaast is er een workshop en een netwerk- en informatiemarkt. Net als voorgaande jaren kunnen de deelnemers ook een kunstwerk meenemen. In de middag is de expositie van alle ingezonden werken, die ook voor een breed publiek toegankelijk is. De kunstcommissie maakt 4 winnaars bekend die samen met de publiekswinnaar mogen exposeren in een rondreizende tentoonstelling in de regio.

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website. De website vullen wij de komende weken verder aan met informatie over het programma, de sprekers, standhouders en kunstcommissie.

Meer informatie ,heb je nog vragen of wellicht een suggestie? Welkom. Stuur dan een mail naar mandy.molina@uwv.nl