Katapultdag bedrijven 2017

nov 6, 2017 | Nieuws

Technologische én sociaal-maatschappelijke veranderingen gaan razendsnel. Samenwerking tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven is noodzakelijk om de komende jaren voldoende goed opgeleid personeel te houden en nieuwe kennis en oplossingen te ontwikkelen.

  • Hoe lossen we het tekort aan (technisch) personeel in mijn sector of organisatie op?
  • Hoe nemen we alle medewerkers mee in de nieuwste ontwikkelingen?
  • Hoe richten we beroepsonderwijs zo in dat het continue aansluit op relevante maatschappelijke of arbeidsmarktvragen?

Zoek jij of zoeken jouw collega’s antwoorden op bovenstaande vraagstukken? Dan nodigen we jullie van harte uit voor de Katapultdag op donderdag 30 november van 12.00-18.00 uur in DeFabrique in Utrecht.

Deze dag wordt georganiseerd door Katapult. Katapult is het netwerk van ruim 150 samenwerkingsverbanden tussen onderwijs en werkgevers. In deze zogenaamde centra participeren inmiddels 50.000 studenten, 4500 bedrijven en 4.000 docenten en vrijwel alle onderwijsinstellingen (mbo en hbo).

Op de Katapultdag werken we onder leiding van Harm Edens met experts uit onderwijs en bedrijfsleven aan concrete acties om het beroepsonderwijs van de toekomst vorm te geven.TataSteel, Alliander, Philips, Cargill, NTS-group, GGZ, KLM en vele MKB’ers hebben hun deelname al bevestigd. Bekijk hier het volledige programma en hier wie zich al hebben aangemeld.

Meer informatie en aanmelden:

Meer informatie
Houd de website www.wijzijnkatapult.nl/katapultdag in de gaten voor nieuws. Heb je vragen, wensen of ideeën neem dan contact op met Sabrina de Bats via sabrina.debats@wijzijnkatapult.nl.