Corry van Rhee – Oud Ammerveld neemt afscheid als wethouder

jun 6, 2017 | Nieuws

Corry van Rhee – Oud Ammerveld neemt afscheid als wethouder van de gemeente Tiel en wordt waarnemend burgemeester voor de gemeente West Maas en Waal. De aanvaarding van het ambt betekent dat Corry van Rhee  – Oud Ammerveld haar taken als voorzitter van het RW-POA Rivierenland zal overdragen.

Als voorzitter van RW-POA Rivierenland heeft ze zich ingezet voor een nauwere verbinding tussen het onderwijs, de werkgevers en de overheid in Rivierenland. Daartoe heeft zich sterk gemaakt voor een goede samenwerking op bestuurlijk niveau, ook om de Banenafspraak in deze regio te realiseren.

Ze deed dit altijd vanuit een betrokkenheid bij de mensen om wie het gaat: de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder haar voorzitterschap hebben in 2015-2016 de werkgevers samen met de professionals van UWV en Werkzaak Rivierenland in onze arbeidsmarktregio uitstekend gepresteerd: de afspraak om 250 extra banen te realiseren is ruimschoots gehaald.

Wie de opvolger wordt van wethouder Van Rhee-Oud Ammerveld is nog niet bekend. Het voorzitterschap van het RW-POA Rivierenland wordt tijdelijk waargenomen door wethouder Laurens Verspuij. Zodra er ontwikkelingen zijn over de opvolging, dan informeren wij u hierover. We wensen Corry van Rhee – Oud Ammerveld veel succes en plezier in haar nieuwe functie als waarnemend burgemeester van de gemeente West Maas en Waal.

Het ondersteuningsteam RW-POA Rivierenland