Inschrijven voor het Talent Event 2019 is helaas niet meer mogelijk. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met westerterp@rwpoa.nl

OOK JOCHEM Uytdehaage IS AANWEZIG!

Hij roept op om het Talent Event te bezoeken en u in te schrijven voor de workshops.

Bekijk vlog >

Ja, ik kom naar het Talent Event Rivierenland en neem collega’s mee.

Bent u directeur, personeelsmanager, recruiter en heeft u moeite met het vinden en behouden van goede arbeidskrachten? Dan mag u het Talent Event op 5 november niet missen!

Schrijf in en neem uw collega’s mee!

Tijdens het Talent Event 2019 op dinsdag 5 november zijn er powersessies, workshops, een lezing van Jochem Uytdehaage en een proef, inspirate- en beleefplein op de verschillende hoofdthema’s.

De thema’s Werk & Talent, Energie & Gezondheid, Werk & Privé in balans en Motivatie & Betrokkenheid staan garant voor een afwisselend programma. Voor u als werkgever, personeelsmanager of HR professional. Maar óók voor uw personeel! Als u zich aanmeldt voor het Talent Event mag u 4 collega’s meenemen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om nieuwe talenten te ontmoeten voor uw organisatie.

Uw deelnamepakket bestaat uit:

 • Toegang voor max. 5 collega’s
 • Deelname aan het First Dates Café waarin u in contact en verbinding wordt gebracht met ongeveer 30 werkzoekenden op basis van competenties.
 • Deelname aan een workshopronde waarin u kunt kiezen uit verschillende workshops of powersessies.
 • Naam vermelding op de website
 • Deelname aan het proef-, inspiratie en beleefplein
 • Deelname aan de gezellige netwerkborrel met alle bezoekers van het Talent Event
 • Uw vacatures vermeld op de Wall of Talent.

U betaalt voor deelname € 100,-  (excl. btw) voor max. vijf deelnemers. Wij hopen u en uw collega’s te mogen verwelkomen op het Talent Event 2019 om u te inspireren, motiveren en informeren!

Welke workshops kunt u volgen?

Werk & Privé

Motivatie & Betrokkenheid

Werk & Talent

Welke workshops kunt u volgen?

Werk & Privé

1. Powersessie Werk & Privé in balans

Weleens het gevoel dat je overal te kort schiet? Meer tijd nodig hebt om alles goed te doen? Je achter de zaken aan holt en geen controle hebt? Werk, gezin, mantelzorger, sociale events, sport. Een goede balans in werk en privé zorgt ervoor dat je voldoening krijgt en energie hebt voor de zaken die jij belangrijk vindt.

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de verschillende aspecten die van invloed zijn op je werk en privé balans. Door regie te nemen en keuzes te maken verbetert je balans. Makkelijker gezegd dan gedaan. Wij geven je handvatten om keuzes te leren maken door ‘nee’ te zeggen en laten je zien hoe kleine veranderingen al kunnen bijdragen in meer rust en energie.

Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
Tijdstip: 13.15 – 14.15 uur | 14.30 – 15.30 uur

 

Motivatie & Betrokkenheid

1. Workshop Drones

Helicon heeft samen met scholen uit Spanje, Denemarken en Italië lesmateriaal gemaakt voor een internationaal drone-netwerkproject ‘Edudrone’. Hiermee wordt ingespeeld op de nieuwe ontwikkelingen in de precisielandbouw.

Tijdens de drone workshop krijg je informatie over hoe drones ingezet worden in de land- en tuinbouw. Daarnaast kun je ervaren hoe het is om met deze nieuwe techniek te werken: je gaat vliegen met een minidrone!

Maximaal aantal deelnemers: 8 deelnemers
Tijdstip: 13.15 – 14.15 uur | 14.30 – 15.30 uur

(de workshops zitten helaas vol, hiervoor kunt u zich niet meer inschrijven.)

 

2. Sociaal ondernemen

De wereld verandert in rap tempo. De roep om sociaal en circulair te ondernemen, neemt toe.

Wil je als ondernemer ook je impact vergroten? En ben jij nieuwsgierig naar wat het inhoud en hoe je dit kunt vormgeven?

Kom dan inspiratie op doen tijdens deze workshop! We staan kort stil bij wat sociaal en circulair ondernemen is, we laten je (regionale) voorbeelden zien en geven je informatie over hoe je kunt beginnen.In 2020 start ook een regionale leergang Sociaal Ondernemen – Ondernemen met impact. Wil je deze leergang volgen? Tijdens deze workshop kun je je interesse alvast doorgeven.

Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
Tijdstip: 13.15 – 14.15 uur

 

Werk & Talent

1. Zakelijk Tekenen

Met beelden verwerken we informatie sneller en leggen we sneller verbanden tussen deze informatie. Zakelijk tekenen is een krachtige manier om je boodschap over te brengen en mensen mee te krijgen met jouw verhaal.

Of je nu werkgever, werknemer of werkzoekende bent, in deze workshop maak je kennis met de kracht van visueel werken. Bijvoorbeeld het zichtbaar maken van je kwaliteiten en talenten, als aanvulling op een (jaar)verslag of ter ondersteuning bij coaching.

Tekenen kan iedereen, echt waar!

Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
Tijdstip:  13.15 -14.15 uur (deze workshop is helaas vol)

 

2. Workshop onderwijs van de toekomst

Om medewerkers optimaal inzetbaar te houden is het nodig dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Maar hoe organiseer je dat als je werknemers al zo druk zijn? Hoe zorg je ervoor dat de werk-privé balans niet verstoord wordt door verplichte bijscholing op vastgestelde momenten? Hoe ga je om met verschillende leerstijlen? Hoe zorg je als werkgever dat opleidingstrajecten aansluiten bij de vraagstukken binnen je bedrijf/instelling en bij demedewerkers?

In deze workshop wordt u geïnspireerd over mogelijke oplossingen voor deze problematiek en gaat u in gesprek over het onderwijs van de toekomst. Wat zijn uw ideeën en wensen hierin?

Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
Tijdstip: 14.30 -15.30 uur

 

Energie & Gezondheid

1. Workshop Slaap

Slapen is onze belangrijkste prioriteit! Deze workshop heeft als doel inzicht te geven in het fenomeen slaap. Deelnemers ontdekken hoe zij op een praktische manier invulling kunnen gegeven aan een betere slaapkwaliteit. Waar liggen de mogelijkheden en wat zijn de bedreigingen van onze slaap? Wat zijn de signalen van een mindere kwaliteit op fysiek, mentaal en emotioneel gebied? Welke slaaprituelen zou je kunnen ontwikkelen en wat doen ontspanningsoefeningen en visualisatie voor de slaap?

Ook wordt ingegaan op de kracht van een ‘powernap’. Door de workshop, een praktische en interactieve sessie, raken de deelnemers geïnspireerd en gaan zij meer bewust met het fenomeen slaap aan het werk. De geboden inzichten en handvatten zijn voor de deelnemers direct toepasbaar.

Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
Tijdstip: 13.15 – 14.15 uur

 

2. Workshop Voeding

In deze interactieve workshop voeding leer je wat gezonde voeding is en bieden we je praktische handvatten. Onderwerpen die aanbod komen zijn: Waarom eten we? Inzicht in de functie van koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen.

Het verschil tussen buikhonger, smaakhonger en onrusthonger. Hoe kan ik het beste eten en wat heeft stress voor invloed op voeding. Verder kijken we naar hoe je de vochtbalans op orde kunt houden en bijvoorbeeld wat koffie en thee voor invloed op ons hebben.

Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
Tijdstip: 14.30 – 15.30 uur

 

5. Yoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Yoga zorgt voor de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning. Geef jezelf op voor een kennismaking en ervaar het zelf.

Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
Tijdstip: 14.30 – 15.30 uur 

 

6. Stoppen met roken

Hoe het Stoppen met Roken ook leuk kan zijn. Het begint met de Mindsetting, je intrinsieke motivatie, hieraan vastgekoppeld zit het 12 weken durend SMR (Stoppen met Roken) programma, wat het duurzaam Stoppen tot een slagingspercentage van 60% brengt. Luister mee welke stappen te zetten.

Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
Tijdstip: 14.30 – 15.30 uur

 

Verbinding

1. First dates café

Het First dates café is een gezellig ingericht café waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen ontmoeten.

Door middel van een teken op de batch wordt er een match tot stand gebracht. Deze match is gebaseerd op competenties. Vergeet dus niet om maximaal vier competenties aan te kruisen die op jou van toepassing zijn om de juiste match te kunnen maken. Na het ontstaan van de match kan er een ongedwongen informeel gesprek ontstaan en wie weet ontstaan daaruit mooie kansen.

Het is sowieso een uitgelezen kans om op een leuke manier je netwerk uit te breiden.

Maximaal aantal deelnemers: 45 deelnemers
Tijdstip: 13.15 – 14.15 uur | 14.30 -15.30 uur

2. ‘Een steekje los?’ : spelenderwijs in gesprek over psychische kwetsbaarheid en werk

Ook zo een moeite met het starten van een gesprek over psychische gezondheid? Zie hier! Een luchtige mogelijkheid om de zwaardere onderwerpen van het leven bespreekbaar te maken. Het bordspel “Een steekje los?” laat zich door iedereen graag spelen. Oorspronkelijk is het gemaakt voor mensen die direct betrokken zijn bij mensen met een psychiatrische aandoening. Al snel bleek dat “Een steekje los” door een veel breder publiek gewaardeerd werd.

Door met elkaar het spel te spelen, komen er dilemma’s, onderwerpen en gesprekken los, waar je anders niet met elkaar over praat. Het onderlinge begrip wordt vergroot waardoor er meer ruimte is voor acceptatie en wederzijds begrip.

Maximaal aantal deelnemers: 8 deelnemers
Tijdstip: 14.30 -15.30 uur

 

3. Masterclass De eerste indruk

Een masterclass die iedereen die meedoet in de spotlight zet en in beweging brengt! Door middel van veel plezier, verbinding en inspiratie krijg je tips en trucs in houding en uitstraling en leer je hoe je jezelf presenteert.

Resultaat:

 • Het vergroot je zelfvertrouwen.
 • Een positieve houding ten opzichte van jezelf en anderen.
 • Een aanzet tot je eigen verhaal, unieke meerwaarde en kracht.
 • Interne en externe bewustwording in woord en daad.
 • Inspirerende handvatten ten behoeve van werk en privé doeleinden.

Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
Tijdstip: 13.15 – 14.15 uur | 14.30 – 15.30 uur

 

Een greep uit deelnemende werkgevers:

Added Value Personeelszaken | Betuwsedeuren BV | Boelhouwer Advies | Manpower | Ovidius Werk | Plangroep | Platform Techniek | Rabobank West Betuwe | ROC Rivor | Stichting Zorgcentra Rivierenland | Taxiwerq | Santé Partners | Stichting Zorgcentra Rivierenland | Metaglas| Elling Yachts | OpleidingsCentrum Rivierenland (IW Midden, Bouwmensen, Schildersvakopleiding en OpleidingsBedrijf Metaal) | Bedrijfsvoeringsorganisatie West Betuwe | Werkzaak Rivierenland | Logistics Valley Rivierenland | Favorite Gifts