All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2018

Ook in 2018 organiseert het project ‘Op naar de 100.000 banen’ een Dag van de duizend voorbeelden. Afgelopen jaar hebben werkgeversorganisaties zo’n dag voor het eerst georganiseerd om aandacht te vragen voor de Banenafspraak. Hierover zijn landelijke afspraken gemaakt en deze zijn regionaal uitgewerkt. Dit jaar willen de partners in RW-POA Rivierenland in nauwe samenwerking met VNO-NCW Rivierenland invulling geven aan deze dag door de introductie van werkgeversprijs voor inclusief en sociaal ondernemerschap.

Nomineer nu! Als ondernemersvereniging mag u een werkgever voor deze prijs nomineren. In het najaar van 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens De dag van het Sociaal Ondernemerschap. Nomineer hier >> 

Wie mogen nomineren?

Iedere ondernemersvereniging in Rivierenland mag één werkgever nomineren voor de All-in Werkgeversprijs 2018. Kern van inclusieve arbeidsmarkt is dat werkgevers mensen met een arbeidsbeperking en/of een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt de mogelijkheid bieden hun talenten en capaciteiten naar vermogen in te zetten.

Welke werkgevers komen in aanmerking voor een nominatie?

Alle werkgevers die gevestigd zijn in Rivierenland en in de dagelijkse praktijk laten zien dat ze als inclusief werkgever actief zijn.

Indienen nominatie Om een werkgever te nomineren klikt u hier >> 

Bekijk ook onze filmportretten >

Wat is All- In Werkgevershap?

Wat verstaan we onder All-in werkgeverschap? Werkgevers (overheid/ bedrijfsleven) die werk maken van de inclusieve arbeidsmarkt. Dat is een arbeidsmarkt waarin iedereen, dus ook mensen met een beperking, duurzaam en naar vermogen kunnen deelnemen. Steeds meer werkgevers nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en bieden werknemers met een arbeidsbeperking een kans in hun organisatie. De aard van de inzet kan variëren; geboden kansen en mogelijkheden verschillen per werkgever. Deze werkgevers denken daarin creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie. Gunnen de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Zodoende bieden deze werkgevers duurzaam werk en stellen iedereen in staat om naar vermogen bij te dragen aan de organisatie en zo volwaardig te participeren in de maatschappij. Deze werkgevers verdienen het predicaat ‘All-in werkgever’.

Shares
Share This