Aanmelden workshops

Tijdens het Talent Event 2019 op dinsdag 5 november zijn er  workshops, powersessie een lezing van Jochem Uytdehaage en een inspirerend proef- en beleefplein. De workshops en activiteiten zijn gekoppeld aan verschillende hoofdthema’s. De thema’s Werk & Talent, Energie & Gezondheid, Werk & Privé in balans, Motivatie & Betrokkenheid, verbinding staan garant voor een afwisselend programma. Aanmelden voor de verschillende workshops kan via het deelnameformulier.

Als werkgever meldt u zich aan voor:

  • Het First Dates Café in de workshopronde van 13.15-14.15 uur en/of de workshopronde van 14.30-15.30 uur. Tijdens dit café wordt u op basis van competenties in verbinding gebracht met ongeveer 30 werkzoekenden.
  • Buiten het First Dates Cafê kunt u (en kunnen uw collega’s) zich ook aanmelden voor een van de verschillende workshops.
  • U kunt na afloop van de workshoprondes en het First Dates Café (vanaf 15.30 uur) ook het proef-, inspiratie en beleefplein bezoeken. Hier kunt u samen met uw collega’s onder het genot van een hapje en drankje nog meer werkzoekenden en andere werkgevers ontmoeten.